Drivers club

Uniek, exclusief en gedreven door passie. Word nu lid van onze Triple&Crown Drivers Club. Lees verder voor meer informatie. 

 

Wat is Drivers Club?

Een auto aanschaffen doe je niet iedere dag, daarom doen wij graag onze uiterste best om deze ervaring voor u zo speciaal mogelijk te maken. Onze Drivers Club is een exclusief initiatief dat onze klanten beloont voor het kiezen van Triple&Crown als hun autopartner. Wanneer u een auto bij ons koopt, wordt u lid van onze Drivers club en kunt u genieten van unieke voordelen die elke reis onvergetelijk zullen maken. We verkopen namelijk niet zomaar auto’s, maar ook het gevoel van vrijheid dat onze voertuigen met zich meebrengen. 

Waarom Drivers Club?

Gedreven door passie

Bij Triple&Crown gaan we niet voor zomaar een podiumplaats. De eerste plaats, daar gaan we voor. Ook als het over onze services gaat en met dat in gedachten zijn wij de Triple&Crown Drivers Club gestart. Een unieke mogelijkheid om een aantal keer per jaar op een exclusieve manier tijd door te brengen met leden, waarmee wij dezelfde passie voor motorsport delen en de perfecte plek voor u om samen met andere clubleden uw liefde voor motorsport te vieren. 

Lees hier hoe u lid kunt worden

Hoe word ik lid?

Wanneer u een auto koopt bij Triple&Crown, kunt u lid worden van onze Drivers Club. Zodra u lid bent ontvangt u speciale aanbiedingen, wordt u uitgenodigd voor unieke evenementen en kunt u gebruik maken van exclusieve services. Mocht u meer informatie willen over de Triple&Crown Drivers Club of wilt u graag lid worden? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Contact

Benieuwd geraakt? Neem contact op!

Go!