Vernoemd naar de meest prestigieuze titel binnen de motorsport

Graham Hill

Won als enige the Triple Crown of Motorsport

Tweede worden, daar doen we niet aan.

Succes begint bij streven. Het streven om steeds maar weer die grens op te zoeken. Alles moet kloppen. Het juiste gevoel, de juiste service, de juiste beleving. Dat vraagt om een team waarop je kunt bouwen en een aanbod om jaloers op te worden.

 

Bij Triple&Crown gaan we niet voor zomaar een podiumplaats. De eerste plaats, daar gaan we voor. Want ‘een auto kopen’, dat doe je niet zomaar even. Dus of het nu gaat om een sterk staaltje technisch advies, een onderhoudsbeurt of simpelweg, een heerlijke Italiaanse koffie: wij staan voor je klaar. Want goed kan altijd beter.

Triple&Crown specialiseert zich in Porsche, van de iconische ‘Porsche 911’ tot de familie-vriendelijke ‘Porsche Cayenne’ en in alle prijsklassen.
 • 911
  De Porsche 911 staat voor tijdloos design. Een waar icoon dat vele modellen heeft geïnspireerd met zijn herkenbare flyline, die sinds 1963 nauwelijks meer is veranderd. Waarom ook? 'Never change a winning team' - dat is hier zeker van toepassing. Dit sportieve model en designicoon combineert de prestaties van een sportwagen met een uiterst luxueus interieur. Zo ervaart u iedere dag opnieuw snelheid en luxe in één auto.
 • Cayenne
  De Porsche Cayenne is een sportwagen pur sang. Of u nu alleen over een bergpas scheurt, of met het hele gezin op reis gaat, de Porsche Cayenne heeft voor ieder wat wils. Het is een sportieve SUV met frappante verschijning en krachtige performance met vijf zitplaatsen. Direct bij het instappen, proeft u het sportieve Porsche-karakter, zelfs in de basisuitvoering van de Cayenne.
 • Cayman
  De Porsche Cayman is als tweepersoons sportcoupé dé wagen voor autosportliefhebbers. Niet alleen de uitstraling is sportief, ook van de prestaties krijgt de autosportliefhebber een glimlach op zijn gezicht. De side blades met luchtinlaten zorgen namelijk voor extra stuwdruk, zodat er meer lucht naar de motor wordt geleid, waardoor deze beter wordt gekoeld. En zijn indrukwekkende vleugel - afkomstig van het circuit - is de kers op de taart.
 • Panamera
  Met zijn lange wielbasis, korte overhang vóór en lange overhang achter, die zorgen voor een optische dynamiek, is de Porsche Panamera de sportwagen onder de limousines. Het Porsche-DNA is duidelijk terug te vinden in het herkenbare silhouet. Daarnaast is deze sportwagen voor vier met indrukwekkende performance ook nog uiterst comfortabel.
 • Boxster
  De Boxster heeft zijn naam te danken aan zijn zescilinder 'boxer' en de carrosserie van de auto, een 'roadster'; Het resultaat wanneer je een pure sportervaring combineert met maximaal rijplezier. Voor sportiviteit en plezier zit u in een Boxster dus goed! Hij wordt gekenmerkt door zijn duidelijk gedefinieerde vormen, sportieve lijnen en het sporthart dat op de juiste plaats zit, namelijk het midden.
 • Macan
  Met zijn kenmerkende side blades en afhellende daklijn, is de onweerstaanbare Porsche Macan de sportwagen onder de compacte SUV's. De Macan is compact genoeg voor in de stad, maar ook praktisch voor het hele gezin, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. De Macan is uitgerust met een Advanced Cockpit, die door middel van touchscreen zorgt voor een modern en herkenbaar bedieningsconcept.

Bekijk ons volledige aanbod

Team Triple&Crown

The Triple Crown of Motorsport

De meest prestigieuze titel die te behalen is binnen de motorsport. Een titel die zelfs door maar één iemand ooit behaald is. ‘Mr. Monaco’ Norman Graham Hill. Een unieke prestatie, waar menig coureur van droomde. Een titel die enkel wordt toegekend aan de coureur die de drie meest prestigieuze races binnen de motorsport weet te winnen: Indianapolis 500, de 24h of Le Mans én de Monaco Grand Prix.

 • Indy 500
 • 24h of Le Mans
 • Monaco Grand Prix

Volg ons op Instagram