6 maanden Approved Garantie

Zo werkt onze garantie. Met een gerust hart de deur uit!

Rijden met zekerheid op kwaliteit

Gefeliciteerd, u heeft een auto gekocht bij Triple&Crown met Approved Garantie, de garantie gaat in op de dag dat u de auto bij ons afneemt ( registratiedatum ) en is geldig gedurende 6 maanden met een maximum van 10.000 km.

Onze monteurs streven ernaar u een perfecte auto te leveren, ze controleren elke auto zorgvuldig en noodzakelijke reparaties en onderhoud worden direct uitgevoerd. Onverhoopt kan er altijd wat mis gaan, het blijft tenslotte techniek en een gebruikte auto. Juist dan vinden wij het belangrijk dat u op ons kan rekenen.

Garantievoorwaarden

Wat te doen bij een probleem

Ontstaat er een defect, brand er opeens een lampje of heeft u gewoon een technische vraag over uw onlangs aangekochte auto? Onze garantie specialist Florian Knelange staat voor u klaar;

 

Telefoon: 0297 301 27 ( keuze 2 )

Garantie melden: Afspraak maken

Whatsapp: 06 400 051 59

 

Florian plant met u een afspraak voor het uitvoeren van een diagnose om het defect in kaart te brengen en te oordelen of dit onder de dekking van uw Approved garantie valt. Wij bieden een haal&breng service aan en naar wens kosteloos een vervangende auto. Hierdoor blijft u mobiel in geval van een defect aan uw auto en kunnen wij ons focussen op de reparatie.

U kunt tevens online uw garantie melden:

Direct garantie melden

Bent u benieuwd naar wat er onder uw garantie valt?

Bekijk het hier
Showroom

Amsterdamseweg 10a,
1422 AD Uithoorn

Copyright 2022 Triple&Crown
Remember that life is a beautiful ride. Don’t let anyone argue with that.