Pole Position

Vertrek vanuit Pole Position en geniet van een aanzienlijke voorsprong bij de start van jouw race!

Starting from Pole!

Koop je een auto bij Triple&Crown? Dan zetten we deze graag voor jou op Pole Position. Jouw nieuwe auto verlaat de showroom dan in optima forma. Technisch in perfecte staat en voorzien van verschillende extra’s, die je een aanzienlijke voorsprong geven bij de start van jouw race!

Let op: voor luchtgekoelde Porsches, 996, 997, of Porsches ouder dan 15 jaar, hanteren wij een aangepaste Pole Position afleverwijze. Neem contact op voor meer informatie.

Geen kwaliteits- standaard, maar kwaliteit, standaard!

Elke auto die bij Triple&Crown binnenkomt, ondergaat een grondige inspectie alvorens we deze klaarmaken voor Pole. We doen dit aan de hand van een uitgebreide en alomvattende checklist. Onze monteurs en specialisten lezen de auto uit, rijden deze proef en daar waar nodig vervangen ze specifieke onderdelen. We gebruiken hiervoor natuurlijk áltijd merkonderdelen die de autofabrikant zelf voorschrijft. We laten jouw nieuwe auto ook gelijk APK keuren, zodat jij zonder zorgen het grid op kunt! Benieuwd naar wat we precies allemaal doen?

Checklist

Onderhoud

Pole Position is natuurlijk enkel wat waard wanneer je deze positie ook kunt behouden. Daarom dient ook de krachtbron in perfecte staat te verkeren. Bovenop de technische inspectie, voorzien we de motor van een servicebeurt, aan de hand van het onderhoudsplan. Van een kleine tot grote beurt, bougies of een multi riem.

 

Het uitvoeren van onderhoud vervalt wanneer de auto binnen 3.000km / 3 maanden reeds in onderhoud is voorzien.

Remmen

We stellen bij Triple&Crown hoge eisen aan het remsysteem. Zowel voor de veiligheid als voor de algehele performance. We controleren de remleidingen en indien nodig, verversen we de remvloeistof. Voor de remschijven en remblokken hanteren we de voorgeschreven vervangingsnorm van de fabrikant. Onze monteurs en specialisten zorgen er koste wat het kost voor dat het complete remsysteem in topconditie is.

Banden

De banden vertalen de prestaties van jouw nieuwe auto door naar het asfalt. Deze dienen dus in topstaat te zijn voor optimale handling, performance en veiligheid. Wij inspecteren de banden grondig. We controleren de leeftijd en de kwaliteit van het rubber en zorgen voor voldoende profieldiepte. Zo voorkomen we gecupte, uitgedroogde banden en bubbels. We monteren altijd en alleen voorgeschreven banden van de fabrikant.

Optische inspectie

Van krassen tot deukjes en van gebruikerssporen tot steenslag. Al deze beschadigingen worden alvorens verwijderd om jouw nieuwe auto te laten schitteren op Pole. Naar wens kunnen we tevens lakbescherming aanbrengen.

Met een simpele carwash komt een auto bij Triple&Crown er niet vanaf. Iedere auto wordt van binnen en buiten intensief gereinigd, gepoetst en gepolijst in onze poetsstraat. Onze autopoetser noemt dat overigens niet ‘poetsen’, maar ‘reconditioneren’. Dat zegt toch al genoeg?

Garantie Service

We doen er bij Triple&Crown alles aan om jouw nieuwe auto zo goed mogelijk af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan, dan kun je rekenen op onze garantie service. Deze heeft een duur van 6 maanden en is ervoor gemaakt om jou zo snel mogelijk weer achter het stuur te krijgen. We voorzien in haal- en breng service en een defect proberen we direct op te lossen.

Garantievoorwaarden

Kosten

Kwaliteit is van het allergrootste belang in het Triple&Crown woordenboek en ons Pole Position label is een directe weerspiegeling hiervan. We zien graag dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun nieuwe aanwinst en dat kan alleen wanneer wij onze auto’s standaard klaarmaken op hoog niveau. De kosten voor het Pole Position label zijn daarom standaard van toepassing en bedragen €1295.-

3, 2, 1, GO!

Gordel om? Voet op het pedaal? Gassen maar. Pas dan kom je erachter dat we ook nog even je tank hebben gevuld. 😉

Benieuwd geraakt? Neem contact op!

Go!