Verkoop Service

Via Triple&Crown kun je gemakkelijk je auto verkopen. En dat zonder gedoe!

Jouw auto, bij ons in optima forma!

Bij Triple&Crown genieten we van verkoop. Niet vanwege de handel, maar omdat we de voertuigen in hun beste staat voor het voetlicht mogen brengen.

 

Hier besteden we dan ook graag tijd aan. Want kopen begint natuurlijk altijd bij kijken. Ons team staat klaar om jouw auto bij onze kopers aan de man te brengen. Waar wacht je nog op?!

Stap 1

Ready om je auto te verkopen? Neem contact met ons op!

Wij ontvangen graag de gegevens van je auto om een goed beeld te krijgen, ga direct naar formulier voor invullen van je gegevens.

Direct naar formulier
Stap 2

We nemen contact met je op

Niels neemt contact met je op om al je vragen te beantwoorden zodat er geen onduidelijkheden zijn. Afhankelijk van het type auto en informatie kunnen we een indicatie aangeven van de verwachte opbrengst na verkoop.

 

Wanneer wij de auto graag willen zien kunt u uiteraard op afspraak bij ons langs komen of wij komen bij u langs.

Niels
Stap 3

Papierwerk

Je ontvangt van ons een consignatie overeenkomst met de besproken voorwaarden zodat er geen onduidelijkheden meer zijn, en een factuur voor de opstartkosten.

 

Nadat wij deze ondertekend retour hebben ontvangen maken we een afspraak zodat een chauffeur de auto bij je thuis op komt halen of je komt de auto bij ons brengen.

Stap 4

Aan de slag!

Wij gaan de auto gereed maken voor verkoop, bij inname doen wij een technische en optische inspectie met als doel dat de auto er perfect bij staat voor een succesvolle verkoop. ✨

 

Nadat de auto gereed is volgt er een foto sessie van minimaal 50 foto’s waardoor een geïnteresseerde elk detail goed kan bekijken. Naast onze eigen website adverteren wij ons aanbod ook op Autoscout & Autotrack. Uiteraard komt de auto ook op onze sociale media voorbij!

Stap 5

We hebben een koper!

Goed nieuws, we hebben een koper! We nemen eerst contact met je op om de details van de deal te bespreken zodat je niet voor verrassingen komt te staan en precies weet welk bedrag jij ontvangt.

 

Binnen enkele dagen leveren wij de auto af aan de nieuwe koper en wordt het bedrag zo snel mogelijk op je rekening gestort!

Waar wacht je nog op?

Naar invulformulier